Predstavitev podjetja

Kratka predstavitev podjetja

 

Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom predelave plastičnih mas. Vsako leto je podjetje dosegalo 20 do 30 % rasti in z leti postalo vrhunsko podjetje za brizganje plastičnih mas. Danes smo opremljeni z najnovejšimi stroji in ostalo tehniko za brizganje termoplastov. Trgu ponujamo brizganje termoplastov na strojih z kapaciteto 10 do 400 g in zapiralno silo 50 do 280 T. Prav tako kupcem nudimo razvoj novih artiklov in izdelavo orodij v kooperaciji. Vsi stroji so opremljeni z vso potrebno dostavo opremo (sušilci, dozatorji, trakovi) za izdelavo najbolj zahtevnih artiklov. Kupcu nudimo tudi lastno dostavo artiklov iz naše proizvodnje.

Vso dejavnost podjetja opravljamo na 1000 kv/m od tega 400 kv/m proizvodnje in 600 kv/m skladišča. Prav tako imamo pogodbo z vzdrževalnim računovodskim in varnostnim servisom.
Kakovost izdelkov, kratki dobavni roki in konkurenčne cene so najpomembnejše vrednote Biplasta d.o.o. Pri tem si dodatno prizadevamo ustreči vsem pričakovanjem in zahtevam naših kupcev. Zadovoljni kupci naših storitev so porok našega uspeha. Zato naš sistem kakovosti, na osnovi ISO 9001, priporočil in pripomb partnerjev tudi stalno izboljšujemo. Podjetje se tudi pripravlja na pridobivanje novega standarda ISO TS.

Stalno izboljševanje vseh elementov našega sistema kakovosti in s tem vseh naših storitev je osnovna naloga vseh zaposlenih v BIPLAST d.o.o.